WELKOM

rekruteringspartner yaumil smeele

yaumil smeele

Hallo! Ik ben Yaumil Smeele, partner bij Primatch HR Groep. Mijn missie? Organisaties ondersteunen en in staat stellen de juiste talenten te vinden en binden die bijdragen aan het duurzaam succes. Er is vaak al veel kennis en expertise in huis, maar recruitment blijft een vak apart. Daarom help ik graag met mijn recruitmentmarketing expertise en achtergrond in psychologie door bestaande kennis verder te ontwikkelen om niet alleen jullie tijd te besparen, maar ook de beste medewerkers aan boord te halen.

Meer weten over Yaumil?
Er zijn voldoende talenten op de arbeidsmarkt en toch ervaar je nog problemen om het juiste talent te bereiken, werven, beoordelen en selecteren. Je hebt veel aandacht besteed aan de vacaturetekst, maar toch blijven kwalitatieve sollicitaties uit. Gevolg? Er is waardevolle tijd verloren gegaan en een grondige evaluatie van het wervingsproces wordt uitgesteld door een overvolle agenda. Een structurele boost voor het recruitmentproces blijft uit. Herkenbaar?

Dit is waar Primatch HR Groep een meerwaarde kan vormen! Samen met een team van ervaren partners bied ik een data gedreven analyse. Passend bij jouw doelgroep wordt een strategisch, tactisch en operationeel recruitmentplan opgezet. Iedere organisatie is uniek en vraagt dus om maatwerk en transparantie om samen tot een duurzame oplossing te komen.

Primatch België Partner Yaumil Smeele achter de laptop

op een slimme manier kandidaten werven?

We geloven dat er voldoende talent aanwezig is en dat het er vooral op aankomt om dat talent te vinden en warm te maken voor jouw organisatie. Nu toveren we geen kandidaat uit onze hoge hoed, maar we ondersteunen jou om de juiste personen op de juiste manier te bereiken, te werven, te beoordelen en te selecteren. Together we do the job!

rekruteringsstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste data-driven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer diepgang tijdens het selectietraject? We helpen je inzicht te verkrijgen in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? We ondersteunen je bij het positioneren en versterken van je employer brand. Eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot rekruteringstools.

Job marketing

De ideale kandidaat aanspreken? We brengen je vacature tot bij de juiste doelgroep, via de juiste kanalen, met de juiste boodschap.

jobsite

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de website van je organisatie online zichtbaar en vindbaar maken.

tevreden klanten

vacatures uitgezet

jaar ervaring

kopjes koffie

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitment nieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

BLOGS

TOGETHER WE DO THE JOB!

Ik ondersteun jouw organisatie met onder andere:

  • Jouw werkgeversmerk versterken en talent aantrekken
  • Zichtbaarheid van jouw bedrijf en vacatures
  • Aanpakken van rekruteringsuitdagingen

Locatie

Regio Antwerpen

Telefoon

Stuur mij gerust een app: