primatch belgië

oVER ONS

op een slimmere manier kandidaten werven?

De wereld van werving en selectie verandert continu en de krapte op de arbeidsmarkt is ongekend. Menig HR-manager komt tijd en expertise tekort. Het gebrek aan geschikte kandidaten is de zwakke schakel in de realisatie van veel bedrijfsplannen. Helpt het jou als een recruiter voor een paar duizend euro kandidaten uit zijn hoge hoed tovert? Wij denken van niet.

Ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel vlak
De krapte op de arbeidsmarkt verandert voorlopig niet. Bedrijven die een goede rekruteringsstrategie hebben, zullen winnen van bedrijven die ad hoc functies proberen in te vullen. Daarom helpt Primatch HR Groep jouw bedrijf op strategisch, tactisch en operationeel vlak.

We stellen je in staat de juiste medewerkers te vinden
Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het vinden van de juiste medewerker voor een functie, dan jijzelf. Met dat in gedachten hebben we onze werkwijze opgebouwd. Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te vinden. Jouw belang staat voorop, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past.

Je krijgt een echte oplossing
Wat heb jij daaraan? Je krijgt een échte, duurzame oplossing. De arbeidsmarkt is net een visvijver. In de zee zwemmen er andere vissen dan in een meer, en voor een forel heb je een andere hengel nodig dan voor een karper. Als je niet weet wat je wil vangen, is de kans op succes klein. Door je doelgroep te analyseren en daar je strategie en middelen op af te stemmen, maken we van jou een betere visser. Nu en in de toekomst.

Een doordachte en transparante samenwerking
Als je met ons samenwerkt, helpen we je om een strategie te bepalen en doelen te formuleren. We meten wat er gebeurt in de markt, maken een plan en ondersteunen bij de operationele uitvoering ervan. Door een transparante samenwerking en tegen een eerlijk uurtarief. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent.

Profiteer van onze expertise, tools en netwerk
Primatch België is onderdeel van Primatch HR Groep. Primatch HR Groep is ontstaan vanuit onze passie voor recruitment. In 20 jaar zijn we uitgegroeid tot een bureau dat verschillende diensten aanbiedt: rekruteringsstrategie, employer branding en job  marketing. Daarin blijven we innoveren. Zo kunnen we onze opdrachtgevers elke dag verbazen met de mogelijkheden. En door onze nationale partnerstructuur hebben we ook lokale kennis en een groot netwerk.

Together we do the job!
Efficiënt, effectief en persoonlijk. Ons enige belang is dat van jou als opdrachtgever. Daar staat Primatch HR Groep voor. En dat vertalen wij naar ons motto: Together we do the job!

PROFITEER VAN ONZE EXPERTISE,
TOOLS ÉN ONS NETWERK

 

Primatch België is onderdeel van Primatch HR Groep. Primatch HR Groep is ontstaan vanuit onze passie voor recruitment. In ruim 20 jaar zijn we uitgegroeid tot een fullservice bureau: recruitmentstrategie, employer branding en jobmarketing. We helpen jouw organisatie op strategisch, tactisch en operationeel vlak.

Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te vinden. Jouw belang staat voorop, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past. Door een transparante samenwerking en tegen een eerlijk uurtarief. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent.

Ons enige belang is dat van jou als opdrachtgever. Daar staat Primatch HR Groep voor. En dat vertalen wij naar ons motto: Together we do the job!

Onze werkwijze

1. ORIËNTATIE

We maken kennis en bespreken vrijblijvend jouw vraagstuk, zoals het invullen van een vacature.

2. VOORSTEL

We komen met een plan van aanpak, en na wederzijds commitment gaan we aan de slag.

3. AAN DE SLAG

We analyseren jouw doelgroep, en verspreiden je vacature met het juiste bericht op het juiste kanaal.

4. SELECTIE

Tijdens de selectie ondersteunen we je bij de cv-selectie, het voeren van gesprekken, referentiechecks en/of assessments.

5. AANNAME

Indien gewenst helpen we je bij het bepalen van een passend salaris en aanvullende arbeidsvoorwaarden.

6. ONBOARDING

Tot slot, we adviseren over hoe je in verbinding kan blijven met je kandidaat t/m de eerste werkdag.

Wij toveren geen kandidaat uit onze hoge hoed, maar wij ondersteunen je om de juiste personen op de juiste manier te bereiken, te werven, te beoordelen en te selecteren.