onze klanten aan het woord

klantcases

Wil je weten waar er kansen liggen voor je organisatie?

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Wat opdrachtgevers over ons zeggen, zegt vaak meer dan wat wij over onszelf kunnen vertellen. Onze opdrachtgevers waarderen de combinatie van kwaliteit, transparantie, vriendelijke uurtarieven en persoonlijke aanpak.

Team Kikoen

KIKOEN

De uitdaging voor KIKOEN was om kinderbegeleiders aan te trekken, met de eis dat ze flexibel inzetbaar zijn tijdens voor- en naschoolse opvang en gedurende schoolvakanties. Ondanks eerdere inspanningen via diverse kanalen en samenwerkingen met externe rekruteringspartners, bleef de gewenste instroom uit.

Klantcase Evers Kassasystemen

EVERS KASSASYSTEMEN

Evers Kassasystemen uit Den Bosch is een echt mkb-familiebedrijf. Voor hun supportteam zochten zij een (junior) medewerker. Hoe vind je een nieuwe kracht op een zeer krappe en competitieve arbeidsmarkt? Een goed begin is het halve werk. Daarom was onze eerste stap het opstellen van een gedegen wervingsplan.

Klantcase Rensen Regeltechniek

RENSEN REGELTECHNIEK

Rensen ontwerpt en bouwt regeltechnische installaties voor allerlei omgevingen en zorgen dat gebouwen gezond, comfortabel en veilig zijn. Ze zijn klimaat-engineers die pionieren met lef. Ze zoeken aanpakkers die hun mouwen opstropen en iets gaafs willen maken.

Klantcase SWZ Zorg

SWZ ZORG

SWZ is een organisatie die waarde toevoegt aan het leven van mensen met een niet-aangeboren hersenletsel of een meervoudige beperking. SWZ had behoefte aan een betere registratie van het recruitmentproces. Door de werken-bij website hebben ze bijna 50% meer sollicitaties ontvangen dan voorheen.

Klantcase vdBuijsInstall

VDBUIJSINSTALL

vdBuijsInstall is als installatiebedrijf inzetbaar voor onder andere (duurzame) verwarming, koeling, ventilatie, loodgieterswerken en sanitair. Werken bij vdBuijsInstall betekent samenwerken met vakbekwame en betrokken medewerkers. Hoe kunnen zij iedereen betrokken houden?

BERRY PROMENS

Berry Promens is een van de grootste werkgevers in de omgeving, maar had weinig tot geen naamsbekendheid. Het gezamenlijke doel werd een combinatie van het opzetten van een werken-bij website en het efficiënter inrichten van het werving- en selectieproces. Hier kwam ook een koppeling met ATS-tool van pas.

"De recruitmenttrajecten zijn professioneel, persoonlijk en afgestemd op de cultuurwaarden en behoeften van onze organisatie."

Lars Evers | Eigenaar Evers Kassasystemen

"Een moderne en professionele werken-bij website. Daar zijn we erg blij mee!"

Piet Nolting | Corporate Recruiter SWZzorg

"Een prima match met Primatch, korte lijnen, snelle en heldere communicatie met een mooi eindresultaat."

Joyce Starmans | HR Medewerker Berry Promens

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitment nieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.