HET VERTREKPUNT
VAN GROEI

REkruteringsSTRATEGIE

Wil je weten waar er kansen liggen voor je organisatie?
Home » Rekruteringsoplossingen » Rekruteringsstrategie

BRENG JOUW REKRUTERING NAAR EEN HOGER NIVEAU

Rekrutering is altijd in beweging. Wil jij als organisatie op koers blijven en je doelen bereiken? Dan is een goede rekruteringsstrategie van groot belang. Je rekruteringsstrategie is namelijk het vertrekpunt om je bedrijfsplannen te realiseren.

wat wil je bereiken?

Rekrutering verbeteren gaat volgens ons over het verhogen van je conversie. Met andere woorden: op een slimmere en snellere manier de juiste mensen aantrekken. Schieten met scherp in plaats van met lood. Maar hoe trek je de juiste mensen aan en vooral ook: hoe houd je ze? Je wil je personeel aan je organisatie binden om hen te houden op de korte én de lange termijn.

de VOORDELEN

Wat levert een REKRUTERINGSSTRATEGIE op? 

Met een goede strategie bereik je:

  • een duidelijk beeld van de mensen die jouw organisatie nodig heeft;
  • een meer gerichte aanpak;
  • een optimaal rekruteringsproces dat zorgt voor een hoge kwaliteit van selectie;
  • een hogere conversie, waardoor zowel je time-to-hire als cost-per-hire afneemt.
Certificate 23plusone Friends

Wil je je bedrijfscultuur in kaart brengen, maar je weet niet hoe?

Voor velen is de bedrijfscultuur een abstract begrip, terwijl je bedrijfscultuur invloed heeft op onder andere het werkgeluk, de prestaties en de tevredenheid van je werknemers. Het is dus belangrijk om eerst je drijfveren te ontdekken, voor je de bedrijfscultuur in kaart brengt. Hierbij kunnen we helpen met de interactieve 23plusone-methode.

Met deze wetenschappelijke methode maak je gebruik van de universele taal om mensen, zowel intern als extern, te binden aan je merk. Op een inspirerende en speelse manier ontdekken we de drijfveren van je bedrijf. Primatch HR Groep is gecertificeerd tot 23plusone Friend.

strategieën opgezet

jaar ervaring

23plusone-sessies

tevreden klanten

Wij toveren geen kandidaat uit onze hoge hoed, maar wij ondersteunen je om de juiste personen op de juiste manier te bereiken, te werven, te beoordelen en te selecteren.