WELKOM

rekruteringspartner kim ver elst

kim ver elst

Hallo! Ik ben Kim Ver Elst en 16 jaar geleden onverwachts in de HR wereld gerold maar nog steeds erg gepassioneerd! Wat ik geleerd heb de voorbije jaren is dat recruitment een essentieel onderdeel is, en dat een succesvol recruitmentproces bijdraagt aan het succes en de groei van een organisatie. Ik krijg dan ook heel veel energie als ik start-ups, scale-ups en KMO’s hierin kan ondersteunen.

Meer weten over Kim?

Want een recruitment strategie is meer dan een vacature schrijven, en jobmarketing is meer dan af toe een leuke post op social media te zetten. De visie van Primatch HR Groep sluit helemaal aan bij de mijne, en als recruitmentpartner in België kan ik samen met een team van ervaren partners, een complete toolbox op het gebied van (strategisch) recruitment en employer branding aanbieden. Door een sterke samenwerking op te bouwen, kunnen organisaties profiteren van onze expertise en het netwerk van Primatch HR Groep. Together we do the job!

Primatch Partner Kim ver Elst

op een slimme manier kandidaten werven?

We geloven dat er voldoende talent aanwezig is en dat het er vooral op aankomt om dat talent te vinden en warm te maken voor jouw organisatie. Nu toveren we geen kandidaat uit onze hoge hoed, maar we ondersteunen jou om de juiste personen op de juiste manier te bereiken, te werven, te beoordelen en te selecteren. Together we do the job!

rekruteringsstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste data-driven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer diepgang tijdens het selectietraject? We helpen je inzicht te verkrijgen in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? We ondersteunen je bij het positioneren en versterken van je employer brand. Eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot rekruteringstools.

Job marketing

De ideale kandidaat aanspreken? We brengen je vacature tot bij de juiste doelgroep, via de juiste kanalen, met de juiste boodschap.

jobsite

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de website van je organisatie online zichtbaar en vindbaar maken.

Kim heeft een enorme kennis en expertise van de specifieke behoeften op het gebied van sourcing en werving. Haar track-record in dit segment, in combinatie met haar mensgerichte benadering van HR, heeft haar tot een onmisbare aanwinst gemaakt tijdens haar periode bij Jane. Kim's vermogen om haar scherpzinnigheid te combineren met haar HR-vaardigheid om oplossingen te bieden voor zakelijke uitdagingen is buitengewoon. Naast haar professionele scherpzinnigheid, haar begrip van het DNA van ons bedrijf, gekoppeld aan haar vermogen om dit te vertalen in passende profielen, maakte haar een belichaming van onze waarden en missie.

Christophe Moortgat | CEO bij Jane (Belfius Insurance)

tevreden klanten

vacatures uitgezet

jaar ervaring

kopjes koffie

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitment nieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

TOGETHER WE DO THE JOB!

Ik ondersteun jouw organisatie met onder andere:

  • Jouw werkgeversmerk versterken en talent aantrekken
  • Zichtbaarheid van jouw bedrijf en vacatures
  • Aanpakken van rekruteringsuitdagingen

Locatie

Regio Gent

Telefoon

Stuur mij gerust een app: