kennisdeling
is kracht

KENNISBANK

WIL JE MEER LEREN?

WEBINARS

We organiseren regelmatig webinars over verschillende onderwerpen, zoals Employer Branding. Altijd interactief met prikkelende inzichten en praktische tips! De webinars zijn gratis bij te wonen. Ben jij erbij?
i

WHITEPAPERS

We schrijven whitepapers, omdat
we graag onze kennis en ervaringen uit de praktijk delen. De onderwerpen lopen uiteen; van vacatureteksten schrijven tot werving & selectie voor managementfuncties.
w

EVENT

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gesteld als we een event organiseren. 

De informatie die Primatch HR Groep heeft gedeeld tijdens de webinar 'Recruitmentstrategie', is voor onze organisatie heel waardevol en interessant. Het heeft ons inzicht gegeven in welke niveau onze recruitment zich bevindt en naar welk niveau wij zouden willen toegroeien. Daarnaast is het mij duidelijk geworden in welke volgorde de te nemen stappen genomen moeten worden om een succesvolle candidate journey te kunnen creëren.

Suzan Maliepaard | HR Manager ResultsinHealth

Tijdens de webinar wordt heel duidelijk en overtuigend uitgelegd dat het werven van medewerkers echt verandert, en dat je als werkgever hierop moet inspelen om in de toekomst succesvol te werven.

Maarten Derks | Parkmanager bij BillyBird Park Hemelrijk

Door te starten met interactie met de deelnemers gaf het geheel een leuke kickstart.

Martina Dijk | Medewerker Personeelszaken bij De Hoven

Heel prettig te volgen webinar! Qua snelheid en taalgebruik. Jargon (Engelstalig) wordt vertaald/uitgelegd of de host geeft een voorbeeld. Dit in tegenstelling tot webinar van anderen waar bijna geen Nederlands gesproken wordt en geen touw aan vast te knopen is.

Suzanne van Ooijen | Medewerker Personeelszaken bij Gemeente Breda

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitment nieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.