WELKOM

rekruteringspartner stijn gysen

stijn gysen

Welkom, mijn naam is Stijn Gysen. Ik werk al meer dan 20 jaar samen met kleine en grote bedrijven in het ondersteunen van hun HR-processen- o.a. werving- en selectieprocessen, talentmanagement en potentieelbeoordeling. Door de krachten te bundelen met Primatch HR Groep, kan ik een heel netwerk van experten en evidencebased tools inzetten om KMO’s te ondersteunen en dit op een transparante manier tegen een eerlijk uurtarief. Daar ga ik voor!

Meer weten over Stijn?

Aandacht voor het menselijk kapitaal binnen een organisatie is een rode draad doorheen mijn loopbaan. Ik geloof er sterk in dat als werkgevers een omgeving creëren waarin mensen graag komen werken met waarden die intern en extern zichtbaar zijn, men ook sneller nieuwe talenten zal aantrekken. Bovendien is er nog een grote talentenpool aanwezig op de arbeidsmarkt en ligt de uitdaging erin om deze te bereiken én aan jouw organisatie te binden. Aanwerven en selecteren betekent tegenwoordig zoveel meer dan enkel een advertentie plaatsen.

op een slimme manier kandidaten werven?

We geloven dat er voldoende talent aanwezig is en dat het er vooral op aankomt om dat talent te vinden en warm te maken voor jouw organisatie. Nu toveren we geen kandidaat uit onze hoge hoed, maar we ondersteunen jou om de juiste personen op de juiste manier te bereiken, te werven, te beoordelen en te selecteren. Together we do the job!

rekruteringsstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste data-driven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer diepgang tijdens het selectietraject? We helpen je inzicht te verkrijgen in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? We ondersteunen je bij het positioneren en versterken van je employer brand. Eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot rekruteringstools.

Job marketing

De ideale kandidaat aanspreken? We brengen je vacature tot bij de juiste doelgroep, via de juiste kanalen, met de juiste boodschap.

jobsite

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de website van je organisatie online zichtbaar en vindbaar maken.

tevreden klanten

vacatures uitgezet

jaar ervaring

kopjes koffie

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitment nieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

BLOGS

De kracht van een recruitmentscan

De kracht van een recruitmentscan

Jij bouwt toch ook geen huis zonder fundamenten of zonder plan? Een recruitmentscan kan daarbij helpen. Een recruitmentscan is een grondige evaluatie van je huidig rekruteringproces.

read more
Succesvol rekruteren in een krappe arbeidsmarkt

Succesvol rekruteren in een krappe arbeidsmarkt

Het is niet meer uit het nieuws te houden. De krappe arbeidsmarkt, het tekort aan talent en werkgevers die mekaar beconcurreren voor de “witte raaf”. Toch zijn er nog veel mogelijkheden om die nieuwe medewerkers te vinden en te binden.

read more
De Belgische arbeidsmarkt zit op slot

De Belgische arbeidsmarkt zit op slot

Er zijn meer vacatures dan werklozen, dus werkgevers hebben moeite om de juiste mensen te vinden en om hun vacatures ingevuld te krijgen. Als werkgever moet je nu meer moeite doen om werknemers te behouden en te motiveren. 

read more

TOGETHER WE DO THE JOB!

Ik ondersteun jouw organisatie met onder andere:

  • Verbeteren van de employer brand
  • Ondersteunen bij het schrijven van vacatureteksten
  • Optimaliseren van het rekruteringsproces

Locatie

Regio Kempen-Mechelen

Stuur mij gerust een app: