Versterk je rekruteringsproces

REKRUTERINGSOPLOSSINGEN

rekruteringsproces optimaliseren?

Wij hebben de traditionele wereld van werving & selectie de rug toegekeerd. Ons uitgangspunt is dat niemand beter in staat is om de juiste medewerker voor de functie te vinden en te selecteren dan jij zelf. Wij ondersteunen jou hierbij!

rekruteringsstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste data-driven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer diepgang tijdens het selectietraject? We helpen je inzicht te verkrijgen in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? We ondersteunen je bij het positioneren en versterken van je employer brand. Eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot rekruteringstools.

Job marketing

De ideale kandidaat aanspreken? We brengen je vacature tot bij de juiste doelgroep, via de juiste kanalen, met de juiste boodschap.

jobsite

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de website van je organisatie online zichtbaar en vindbaar maken.

Onze toegevoegde waarde

De arbeidsmarkt is net een visvijver. In de zee zwemmen er andere vissen dan in een meer, en voor een forel heb je een andere hengel nodig dan voor een karper. Als je niet weet wat je wil vangen, is de kans op succes klein. Door je doelgroep te analyseren en daar je strategie en middelen op af te stemmen, maken we van jou een betere visser. Nu en in de toekomst.

✓ Up-to-date kennis

We zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van recruitment, en hebben up-to-date kennis van de constant veranderende arbeidsmarkt.

✓ Handige tools

We hebben toegang tot verschillende tools voor recruitment en het werving- en selectieproces. Van een ATS-systeem TOOL2MATCH tot jobboards zoals Indeed en Jobat.

✓ Data-driven recruitment

We beschikken over veel relevante data waardoor we een rekruteringsproces of een recruitmentcampagne slimmer kunnen opzetten. Dankzij data kunnen we antwoorden geven op vragen zoals: “Welk kanaal levert de meeste en/of de beste sollicitaties op?”. 

✓ Uitgebreid netwerk

We beschikken samen over een groot netwerk, zowel landelijk als lokaal, binnen verschillende branches, zoals ICT, Techniek en Marketing. Dit stelt ons in staat om de juiste match te maken tussen jouw organisatie en de kandidaten.

Onze werkwijze

1. ORIËNTATIE

We maken kennis en bespreken vrijblijvend je vraagstuk, zoals het invullen van een vacature.

2. VOORSTEL

We komen met een plan van aanpak, en na wederzijds commitment gaan we aan de slag.

3. AAN DE SLAG

We analyseren je doelgroep, en verspreiden je vacature met de juiste boodschap via het juiste kanaal.

4. SELECTIE

Tijdens de selectie ondersteunen we je bij de cv-selectie, het voeren van gesprekken, referentiechecks en/of assessments.

5. VOORSTEL MAKEN

Indien gewenst ondersteunen we je bij het bepalen van een passend salaris en aanvullende arbeidsvoorwaarden.

6. ONBOARDING

Tot slot geven we advies over hoe je in verbinding kan blijven met je kandidaat tot en met de eerste werkdag.

SUCCESVOLLE SAMENWERKINGEN MET:

SUCCESVOLLE PARTNERSHIPS MET:

Wij toveren geen kandidaat uit onze hoge hoed, maar wij ondersteunen je om de juiste personen op de juiste manier te bereiken, te werven, te beoordelen en te selecteren.