kennisdeling

WHITEPAPERS

Home » Kennisbank » Whitepapers

van een jobsite tot vacatureteksten schrijven

De whitepapers zijn geschreven door partners en consultants binnen de Primatch HR Groep die graag hun kennis en ervaringen uit de praktijk delen. Onder de whitepapers bevinden zich interessante onderwerpen die dagelijks spelen, zoals employer branding, vacatureteksten en jobsites.

JOBSITES

Een jobsite is het visitekaartje van je bedrijf voor potentiële werknemers. Zo werk je ook aan de vindbaarheid en zichtbaarheid van je organisatie en je vacatures.

VACATURETEKSTEN SCHRIJVEN

Het internet staat vol met vacatures: van formeel en inspirerend tot vol met clichés. Ongeacht de soort of maat kijken sollicitanten kritisch naar vacatureteksten en bepalen ze aan de hand van deze tekst of ze verdere stappen willen ondernemen.

media job marketing

Hoe bepaal je waar je doelgroep actief is en welke media relevant is? Doelgroepanalyse is bij werving erg belangrijk; het is een onderdeel waar maar weinig aandacht aan wordt besteed. In deze whitepaper focussen we op de advertentiemogelijkheden die er zijn.

EMPLOYER BRANDING

Hoe kan een bedrijf zich zo goed mogelijk op de arbeidsmarkt positioneren, welke middelen zijn daarvoor nodig en welk budget moet je daarvoor vrij maken? We leveren je in deze whitepaper inzicht en een aantal tips voor het opzetten van een passend employer brand.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitment nieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.