webinar

8-10-2024 | RECRUITMENT MARKETING

Home » Kennisbank » Webinars » 8-10-2024 | Recruitment Marketing

Het aantrekken van talenten op de huidige arbeidsmarkt gaat helaas niet vanzelf. Dit is een uitdaging die verder gaat dan alleen het opstellen van een wervende vacaturetekst en het publiceren op verschillende kanalen. Het vraagt namelijk om kennis van recruitment- én marketing.

Terwijl traditionele marketing zich richt op het gebruik van sociale media om producten of diensten te promoten, gebruikt recruitment marketing sociale media om vacatures te verspreiden en een sterk werkgeversmerk op te bouwen. Dit betekent dat je niet alleen relevantere content deelt, maar ook beter luistert naar je doelgroep en op precies het juiste moment de juiste informatie biedt. Al deze aspecten zijn essentieel om jezelf te positioneren als een krachtig merk en talenten, oftewel toekomstige collega’s, te interesseren voor jouw organisatie.

Door middel van een weloverwogen recruitment marketingstrategie kun je de cultuur van jouw organisatie en de vacatures op een effectieve manier communiceren naar de juiste doelgroep. Tijdens dit webinar zullen we de strategieën die essentieel zijn voor succesvolle recruitmentmarketing uitgebreid bespreken.

 

  • Datum: 8-10-2024
  • Tijd: 15:30 uur – 16:30 uur
  • Aanmelden: Geheel kosteloos

WAT KUN JE VERWACHTEN

  • Social media marketing: ontdek hoe je sociale netwerken kunt gebruiken om talent aan te trekken en je werkgeversmerk te versterken;
  • Jobboard marketing: leer hoe je de zichtbaarheid van je vacatures kunt maximaliseren en effectief kunt adverteren op de meest relevante jobboards;
  • Arbeidsmarktcommunicatie: begrijp het belang van een sterke communicatiestrategie om de juiste boodschap over te brengen aan potentiële kandidaten.

DOE JE MEE?

We zullen je voorzien van praktische tips en inzichten die je direct kunt toepassen om je recruitmentproces te verbeteren en de juiste kandidaten aan te trekken.

WIE GEEFT DE WEBINAR?

Yaumil Smeele | Primatch Partner België

Yaumil Smeele is Recruitmentpartner bij Primatch België. Haar missie? Organisaties ondersteunen en in staat stellen de juiste talenten te vinden en binden die bijdragen aan het duurzaam succes.

Jeroen Bergen | Managing Partner Primatch HR Groep

Jeroen Bergen is Managing Partner bij Primatch HR Groep. Hij heeft 25 jaar ervaring binnen recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en automatisering van werving en selectietrajecten. Ook is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van onder andere recruitmentsoftware TOOL2MATCH.

AANMELDEN WEBINAR?

Vertel ons wie je bent, dan sturen we de inloggegevens naar je toe.