webinar

3-12-2024 | VOORSPELLINGEN ARBEIDSMARKT 2025

Home » Kennisbank » Webinars » 3-12-2024 | Voorspellingen Arbeidsmarkt 2025

Het nieuwe jaar nadert snel: 2025. Laten we kort terugblikken op 2024, maar vooral vooruitkijken naar 2025. De krapte op de arbeidsmarkt blijft een uitdaging. Wat staat ons allemaal te wachten in 2025?

Hoewel we geen glazen bol hebben, zitten we dicht bij de kern van de zaak. De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging en vol verrassingen. Desondanks kunnen we op basis van huidige trends en ontwikkelingen redelijk goed voorspellen hoe het recruitmentlandschap zich zal ontwikkelen in 2025.

  • Datum: 3-12-2024
  • Tijd: 15:30 uur – 16:30 uur
  • Aanmelden: Geheel kosteloos

DOE JE MEE?

Veel vragen blijven onbeantwoord (want: we hebben geen glazen bol), maar we bieden wel een helder inzicht in de toekomstige verwachtingen. Tijdens ons webinar delen we onze voorspellingen voor 2025. Na afloop ben je volledig op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Ben jij er klaar voor?

WIE GEEFT DE WEBINAR?

Stijn Gysen | Primatch Partner België

Sinds 2023 is Stijn Gysen Primatch Partner van Primatch België. Hij werkt al meer dan 20 jaar samen met kleine en grote bedrijven in het ondersteunen van hun HR-processen- o.a. werving- en selectieprocessen, talentmanagement, potentieelbeoordeling en stuurde diverse lokale en internationale teams aan.

Jeroen Bergen | Managing Partner Primatch HR Groep

Jeroen Bergen is Managing Partner bij Primatch HR Groep. Hij heeft 25 jaar ervaring binnen recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en automatisering van werving en selectietrajecten. Ook is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van onder andere recruitmentsoftware TOOL2MATCH.

AANMELDEN WEBINAR?

Vertel ons wie je bent, dan sturen we de inloggegevens naar je toe.